Ilmastokirjo » Etusivun osiot » Nuorten ilmastopassi

Nuorten ilmastopassi

Aliinan ja Helmin toteuttama ilmastopassi nuorille

Tämän avulla pääsee ilmastoasioissa pitkälle! Aliina ja Helmi ovat tiivistäneet nuorten kannalta oleellisimman tiiviiksi esitteeksi. Sen voi vaikka tulostaa kaksipuolisena ja taittaa helposti mukana kuljetettavaksi.

Pdf-tiedosto ja taitto-ohje löytyvät tämän sivun lopusta.

Nuorten tekemä, tulostettava ja taiteltava ilmastopassi, joka kertoo toiminnan mahdollisuuksista. Suora linja autaa kaikessa passin kuvaamassa ilmastotoiminnassa.

Yllä eka puoli ja alla se toinen puoli passista.

Ilmastopassin toinen puoli. se kuvaa, kuinka maailman hiilidioksidinettopääströt tulisi nollata vuoteen 2050 mennessä. samalla kehotetaan miettimään omia mahdollisia ilmastotekoja.

 

Passia voi käyttää keskustelun käynnistäjänä, omien ilmastojuttujen tiivistäjänä tai muten vaan virikkeenä. Ilmastonmuutos ei ole rakettitiedettä, ja Helmi ja Aliina ovat tiivistäneet keskeisen tosi oivaltavasti.

Pdf-muotoinen passi on linkin takana tässä. 

Tässä taas on sama pfd ilman leikkausvaroja ja -merkkejä niin ikään linkin takana.

Sen voi tulostaa vaikka kaksipuolisena ja taittaa kolmeen osaan. Kaksipuolisessa tulostuksessa asetukseksi kannattaa laittaa ”käännä lyhyen reunan ympäri” ja skaalaukseksi ”todellinen koko”, niin tiedosto tulostuu varmasti oikein. Katso pikku vidoeohje taittelusta!

 

https://youtu.be/ufCM7E5vpUw